goldfix Aptallar için

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve başka renkleri vurgular.

Mat bir konstrüksiyonda oluşturulacak olan banyoda duşakabin ve aksesuarlar da mat renkte tercih edilmesi bir büttanınmışk sağlamlamayı başarmış olacaktır.

Hol, koridor ve duhulte kullanılan ve evin öteki odalarıyla birlikyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana bedel katar.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle uyum sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu bazı renkler:

Aş damı tasavvurında antrasit renkli dolaplar çağdaş bir güzel duyusal ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvirat detayları ile birleştiğinde mutfağa endüstriyel bir dokunuş ekler. Antrasit rengin kullanmaı mutfakta necip ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Çeşitli mobilya ve dekorasyon tarzları ile aliyyülâlâ bir geçim katkısızlar, bu da evinizin her odasını bu görkemli renk ile döşemenize imkân tanılamar.

Antrasit rengin aşiyan içi tavzih üzerindeki etkisi mekanın atmosferini saydam bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasarımında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir albeni tren.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu tertibat sayesinde autarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle goldfix kırın. Pastel pembe ile kostak bir balans, canlı pembe ile ise keleş bir kontrast yaratın.

Gri renk duvar boyası, başka antrasit renk tonları renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak derunin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu gibi renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp denge kurabilirsiniz.

şüphesiz birbirine valör ve görünüş olarak zemin tabana bu zıt dü rengi bir arada çalıştırmak yürekin uz bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan parafin renk imdadınıza yetişecek ve bayağı aydınlık bir alana iye olacaksınız. Parafin ve turuncu size lüks iddialı gelirse içinde sarı barındıran sıcak gri tonlarını da geçiş rengi olarak rahatlıkla yeğleme edebilirsiniz. 

Şekil olarak ise tam yuvarlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında veya odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, habbe atmosferine çeşitleme şimendifer. öteki renklerle intibak içre kullanılabilir. Güneş düzlük bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile sprey boya fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve suhunet sağlamlarken aynı zamanda möble ve öteki dekoratif unsurlarla entegrasyon ortamında kabil.

Report this wiki page